Τεχνικό SEO Services

Τεχνικό SEO Services. Τι είναι και τι πρέπει να προσέξουμε

Διαδικασία για το Τεχνικό SEO Services
Διαδικασία για το Τεχνικό SEO Services

Τεχνικό SEO Services

Το SEO μιας ιστοσελίδας παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται πως οι μηχανές αναζήτησης δείχνουν μια προτίμηση για ιστοσελίδες άρτιες και καλά δομημένες.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα με σωστή δομή από την αρχή της. Μόνο έτσι θα δείτε την επιχείρησή σας να φτάνει στα πρώτα αποτελέσματα μιας αναζήτησης. Τη λύση σε αυτό τη δίνει το Τεχνικό SEO.

Τι είναι το Τεχνικό SEO;

Το Τεχνικό SEO στην πραγματικότητα αφορά τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε να παραμείνει η ιστοσελίδα συμβατή με τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει πως οι προγραμματιστές που ασχολούνται με το technical SEO ξεκινούν την διαδικασία τους από την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας.

Η εφαρμογή και συντήρηση του technical SEO δεν είναι τόσο χρονοβόρα και συνεχής όσο είναι το υπόλοιπο κομμάτι του SEO. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία της ιστοσελίδας.

Η καλύτερη περίοδος για να δοθεί μια σωστή βάση είναι κατά την περίοδο ανάπτυξης της ιστοσελίδας. Αν πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες τεχνικές για την βελτιστοποίησή της, τότε η δουλειά γίνεται πολύ πιο εύκολη. Αν παρόλα αυτά, μια ιστοσελίδα δεν έχει δημιουργηθεί με βάσει το τεχνικό Seo, τότε ενδεχομένως να απαιτούνται μεγαλύτερες αλλαγές.

Βέλτιστες πρακτικές Τεχνικού Seo με τα μάτια των μηχανών αναζήτησης.
Ποιο είναι το σχέδιο στρατηγικής της Urbanweb;

Άμεση επικοινωνια για ερωτήματα Βελτιστοποίησης της σελίδα σας

Οι υπηρεσίες μας για τη Μέγιστη Απόδοση του Technical SEO

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις για την βελτιστοποίηση του technical SEO στην ιστοσελίδα σας. Είτε χρειάζεστε την ανάπτυξη καινούργιου ιστοχώρου, είτε θέλετε βελτίωση του ήδη υπάρχοντος, έχουμε λύσεις που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

ολοκληρωμένες λύσεις για την βελτιστοποίηση του technical SEO

Έλεγχος Διπλού Περιεχομένου

Το διπλό περιεχόμενο είναι επιβλαβές για το SEO της ιστοσελίδας σας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι μηχανές αναζήτησης δεν ξέρουν ποια σελίδα θα πρέπει να κατηγοριοποιήσουν και να εμφανίσουν στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πολλές φορές αυτό συμβαίνει χωρίς να το καταλαβαίνετε και άλλες φορές απλά να οφείλεται στη φύση του περιεχομένου. Για παράδειγμα, ένα προϊόν μπορεί να βρίσκεται σε πολλές σελίδες μιας και κατατάσσεται σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Το ίδιο μπορεί να συμβεί για ιστοσελίδες που έχουν εκδόσεις για διαφορετικές γλώσσες.

Φροντίζουμε για τη σωστή εφαρμογή των ανακατευθύνσεων 301, των canonical URL, και διαφόρων άλλων meta-tags. Έτσι, απαλλάσσεστε από προβλήματα που σχετίζονται με το διπλό περιεχόμενο.

Βελτιστοποίηση της Ταχύτητας της Ιστοσελίδας

Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας είναι εξαιρετικά σημαντική για την επιτυχία της. Όσο πιο γρήγορα φορτώνει, τόσο μικρότερο είναι το bounce rate. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες είναι πιο πιθανό να παραμείνουν στην ιστοσελίδα. Η ταχύτητα φόρτωσης επίσης είναι ένα από τα στοιχεία που ελέγχουν οι μηχανές αναζήτησης για την κατάταξη της σελίδας στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης.

Ελέγχουμε και βελτιστοποιούμε κάθε παράγοντα που μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας. Από την ταχύτητα του server, στην σωστή ανάπτυξη του css, μέχρι και στο μέγεθος των εικόνων, φροντίζουμε να αξιολογήσουμε κάθε πτυχή της ιστοσελίδας.

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή στα αποτελέσματα των αναζητήσεων;

Έχετε απορίες για το Τεχνικό Seo; Δεν κατανοείτε την διαδικασία;

Ελεύθερα επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε την εταιρία μας χωρίς καμιά απολύτως δέσμευση.

Home-5-Solutions-Image

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title
>