Προώθηση ιστοσελίδων – Τεχνικές SEO

Προώθηση Ιστοσελίδων Προσελκύστε Περισσότερους Πελάτες στην Επιχείρησή σας

Οι υπηρεσίες της Urbanweb έχουν στόχο την προώθηση της ιστοσελίδας σας, με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. (Google, Bing)
Με απλά λόγια.

Ο Υπερχρήστης Google ανιχνεύει τις ιστοσελίδες και τις κατατάσσει με βάση τους παράγοντες ταξινόμησης.
Ποιοί είναι αυτοί οι παράγοντες; Είναι οι παράγοντες που κατατάσσουν στην πρώτη σελίδα αναζητήσεων την πιο χρήσιμη σελίδα για το ερώτημα του χρήστη αλλά και την καλύτερη εμπειρία του μέσα από την σελίδα.

Προώθηση ιστοσελίδων - Τεχνικές SEO

Στρατηγική προώθησης & βελτιστοποίησης της Urbanweb και η εφαρμογή της.

Τεχνικό Seo Ιστοσελίδας

1 Βήμα
Προώθηση ιστοσελίδων με Τεχνικό Seo

Τεχνικό Seo

Το Τεχνικό SEO στην πραγματικότητα αφορά τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε να παραμείνει η ιστοσελίδα συμβατή με τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει πως οι προγραμματιστές που ασχολούνται με το τεχνικό SEO ξεκινούν την διαδικασία τους από την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας.

Η εφαρμογή και συντήρηση του τεχνικού SEO δεν είναι τόσο χρονοβόρα και συνεχής όσο είναι το υπόλοιπο κομμάτι του SEO. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία της ιστοσελίδας.

2 Βήμα
Προώθηση ιστοσελίδων με Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (Seo)
για τις μηχανές αναζήτησης

Ο όρος SEO, είναι τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization. Στα Ελληνικά συνήθως αναφερόµαστε σε αυτό ως Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης.

Στην πραγµατικότητα, η Βελτιστοποίηση SEO είναι µία απλή  διαδικασία που πραγµατοποιείται τόσο µέσα στην ιστοσελίδα, όσο και έξω από αυτήν. Στόχος της είναι να εµφανίζει όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στη λίστα των αποτελεσµάτων των µηχανών αναζήτησης του Διαδικτύου, και κυρίως της Google.

Η κατάταξη αυτή επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, µε πιο σηµαντικό τις λέξεις κλειδιά, ή keywords, που έχουν επιλεγεί από τον χρήστη.

SEO-Rocket-Pic
Τοπικό SEO - Local seo

3 Βήμα
Προώθηση ιστοσελίδων με Τοπικό Seo

Τοπικό SEO

Μια ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε γνωστή την παρουσία σας σε ολόκληρο τον κόσµο. Παρόλα αυτά, όταν η δική σας επιχείρηση αφορά µια συγκεκριµένη γεωγραφική περιοχή , θέλετε να προσελκύσετε τους ανθρώπους της γύρω περιοχής. Σε αυτή την περίπτωση, η λύση βρίσκεται στο Local SEO.

Συνοπτικά, κατά τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας θα βοηθήσετε τις µηχανές αναζήτησης να σας εµφανίζουν σε ανθρώπους κοντά στην πόλη και την διεύθυνση του καταστήµατος ή του γραφείου σας. Ας δούµε όµως αναλυτικά τι είναι το Local SEO, καθώς και όλα τα µέρη που το απαρτίζουν.

4 Βήμα
Προώθηση ιστοσελίδων με Διαφήμιση Google

Διαφήµιση Google Ads

Τα Google Ads στην πραγµατικότητα είναι οι διαφηµίσεις του Google. Προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο για να προσεγγίσετε το κοινό που θα ενδιαφερθεί για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Το σηµαντικό πλεονέκτηµα που παρουσιάζουν είναι ότι οι διαφηµίσεις αυτές είναι στοχευµένες. Αυτό θα πει πως η διαφήµισή σας θα εµφανιστεί µόνο σε αυτούς που θα πληκτρολογήσουν στην αναζήτηση κάποιες λέξεις-κλειδιά, ή keywords, που εσείς θα έχετε καθορίσει.

Ένα ακόµα θετικό των Google Ads είναι πως δεν θα χρεωθείτε για να εµφανιστεί η διαφήµισή σας στο Google. Θα χρεωθείτε µόνο στην περίπτωση που ο χρήστης θα πατήσει πάνω της. Αυτό από τη µία είναι καλό, γιατί δεν χρεώνεστε για κάθε φορά που θα εµφανιστεί η διαφήµιση. Από την άλλη πλευρά όµως κρύβει και παγίδες. Για να αποδειχθεί κερδοφόρα στρατηγική, θα πρέπει επίσης να ασχοληθείτε µε την σελίδα που θα στείλετε τον χρήστη. Το περιεχόµενό της θα πρέπει να είναι τέτοιο, ώστε να µετατρέψει τον χρήστη σε πελάτη.

Google ads - PPC-Mathematic-Image

Κατασκευή Ιστοσελίδας + Προώθηση ιστοσελίδας - γιατί την χρειάζεστε;

Αναγνωρισιμότητα του brands σας

Καταστήστε γνωστή την επωνυμία της επιχείρηση σας στους δυνητικούς σας πελάτες

Κερδίστε περισσότερη επισκεψιμότητα

Σκοπός της υψηλής κατάταξης είναι να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες που μετατρέπονται σε πωλήσεις.

Δεν πληρώνετε για την κατάταξή σας στο Seo

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του SEO είναι ότι δεν πληρώνετε για την θέση την οποία κατέχετε.

Βοηθάτε τους πελάτες να σας βρουν εύκολα

Το SEO μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να στοχεύσετε στο κοινό σας καθώς αυτό αναζητά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Αυξάνει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

Όταν δημιουργείτε πολύτιμο περιεχόμενο έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους πελάτες σας.

Προσπεράστε τους ανταγωνιστές σας

Το πετυχημένο Seo βοηθά να προσπεράσετε τους ανταγωνιστές σας και να έχετε μεγαλύτερο μερίδιο πωλήσεων. Αυτό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία !

Ποια είναι η πραγματικότητα για την Προώθηση
Ιστοσελίδων

Πλέον, το να έχετε μια λειτουργική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας δεν είναι αρκετό. Ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος, που αν θέλετε να ξεχωρίσετε θα πρέπει να προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες. Η προώθηση ιστοσελίδων, λοιπόν, είναι αυτή που θα δώσει στην επιχείρησή σας την ώθηση που χρειάζεται ώστε να προσεγγίσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα, θα ενισχύσει την Διαδικτυακή σας παρουσία, ένα κομμάτι που μπορεί να σας εγγυηθεί σίγουρα αποτελέσματα.

Γιατί η Προώθηση Ιστοσελίδων είναι Απαραίτητη;

Μια καλά σχεδιασμένη και λειτουργική ιστοσελίδα μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Παρόλα αυτά, για να μπορέσουν να αναδειχθούν οι ικανότητές της, η ιστοσελίδα θα πρέπει να προσελκύει επισκέπτες. Ο πρωταρχικός ρόλος με τον οποίον μπορεί να γίνει αυτό είναι μέσω των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Με τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση ιστοσελίδων, η επιχείρησή σας θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων του Google. Έτσι, όχι μόνο θα αποκτήσει προβολή, αλλά ένα κομμάτι αυτής της επισκεψιμότητας θα μετατραπεί σε πωλήσεις.

Την ίδια στιγμή όμως, η προώθηση κάνει και κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Η σωστή και έμπειρη ομάδα θα την χρησιμοποιήσει για να προβάλει την επιχείρησή σας σε ένα στοχευμένο κοινό, το οποίο ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Έτσι, θα μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι όλες οι ενέργειες της προώθησης θα έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Προώθηση Ιστοσελίδων είναι Απαραίτητη ανάλυση και εφαρμογή

Συνοπτικά οι τεχνικές προώθησης μια ιστοσελίδας στην 1η σελίδα της Google

Πρώτη Τεχνική προώθησης

Τι Περιλαμβάνει η Προώθηση Ιστοσελίδων μέσω SEO;

Με το Search Engine Optimization γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί η ιστοσελίδα σας στα πρώτα 10 αποτελέσματα μιας αναζήτησης στο Google. Οι ενέργειες αυτές βοηθούν στα οργανικά αποτελέσματα και το ποσοστό επιτυχίας του είναι σημαντικό. Η προώθηση ιστοσελίδων μέσω SEO περιλαμβάνει διάφορες πτυχές, ώστε να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

On-Page SEO

Κατά το On Page SEO διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Η διαδικασία αυτή αφορά κομμάτια δομικά της ιστοσελίδα, όπως είναι η διαμόρφωση των σελίδων της, τα links, και οι περιγραφές, όπως και το περιεχόμενο της. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο On Page SEO είναι η βελτιστοποίηση της ευχρηστίας της ιστοσελίδας και η ελαχιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσής της.

Off-Page SEO

Το off page SEO αφορά κυρίως ενέργειες, οι οποίες βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να κατατάξουν την ιστοσελίδα σας στις ποιοτικές και αξιόπιστες. Ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίον επιτυγχάνεται αυτό είναι με την ανάπτυξη των σωστών backlinks.

Local SEO

Ειδικά στην περίπτωση που έχετε κάποιο φυσικό κατάστημα και ενδιαφέρεστε να προσελκύσετε πελάτες από την περιοχή σας, το local SEO είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο για εσάς. Οι ενέργειες που γίνονται για την ενίσχυσή του, θα προβάλουν την επιχείρησή σας στους ανθρώπους αυτούς που είναι πιο πιθανό να σας επισκεφτούν.

Mobile SEO

Με την άνοδο της χρήσης των φορητών συσκευών, όπως είναι τα κινητά τηλέφωνα και τα tablet, ένα μεγάλο κομμάτι που επηρεάζει το SEO της ιστοσελίδας σας είναι το πόσο φιλική είναι για όσους χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές. Με το mobile SEO η ιστοσελίδα σας θα γίνει δυναμική και θα μπορεί να προβληθεί σε κάθε είδους οθόνης, ενώ παράλληλα το SEO της θα είναι ενισχυμένο.

Δεύτερη Τεχνική προώθησης

 

Τι Περιλαμβάνει η Προώθηση μέσω Διαφήμιση Google Ads;

Παράλληλα όμως με τα οργανικά αποτελέσματα, δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τις καμπάνιες του Google AdWords. Σε συνδυασμό με το SEO, το AdWords μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη την προβολή της επιχείρησης σας.

Keyword Research

Με μεγάλη προσοχή και μελέτη εντοπίζονται οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή σας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει στοχευμένη προώθηση για το συγκεκριμένο κοινό που ενδιαφέρεται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Έτσι, τα μεγάλα νούμερα προβολής της ιστοσελίδας σας θα είναι πιο πιθανό να μετατραπούν σε νούμερα πωλήσεων. Το σωστό και μελετημένο keyword research θα δώσει στα Google AdWords σας την ώθηση που χρειάζονται.

Τρίτη Τεχνική προώθησης

 

Τι Περιλαμβάνει η Προώθηση μέσω Social Media Marketing;

Τα Social Media έχουν μπει πλέον στην καθημερινότητά μας και όσοι τα εκμεταλλεύονται για την προώθηση ιστοσελίδων τους βλέπουν θεαματικά αποτελέσματα. Τα social media προσφέρουν μια ακόρεστη πηγή backlinks για την ιστοσελίδα σας, καθώς εκμεταλλεύονται και το υπόλοιπο κοινωνικό δίκτυο των χρηστών. Έτσι, με μελετημένες και προσεκτικές ενέργειες τα social media γίνονται ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Rocket - Εταιρεία Προώθησης ιστοσελίδων

Οι υπηρεσίες Seo – Προώθησης της Urbanweb

Επιλέξτε την έμπειρη και δημιουργική ομάδα μας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Η στρατηγική SEO που έχουμε αναπτύξει μέσα από τα διάφορα project μας φέρει άμεσα αποτελέσματα που θα εκτοξεύσουν την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζητήσεων.

Ας μιλήσουμε για την επόμενή σας Στρατηγική Προώθησης

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

E-book Title
>